De herkomst van onze runderen

Onze runderen zijn van het ras Verbeterd Roodbont. Dit is een luxe vleesras met een fijne structuur. Wij verkopen het vlees van vrouwelijke vaarzen, die minder inwendig bindweefsel hebben waardoor ze een stuk malser zijn. Deze runderen worden geboren op de Veluwe en groeien hier ook op. In de zomer grazen ze vrijuit in de wei en 's winters staan ze in ruime, schone stallen. De kalfjes lopen allemaal bij hun moeder zoals het hoort.

De voeding die ze verder krijgen, bestaat uitsluitend uit natuurlijke, niet-gemodificeerde ingrediënten zoals maïs, aardappels en bieten. Dit gevarieerde natuurlijke voedingspatroon resulteert in een exclusief stukje rundvlees. De juiste vlees/vetverhouding met veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen zoals ijzer en zink.

Onze boeren hebben gote liefde voor de runderen en hebben het dierenwelzijn dan ook verankerd in hun gehele bedrijfsvoering. Onze boeren zijn allemaal IKB gecertificeerd. De kennis van de algehele keten is essentieel om onze kwaliteitsbelofte waar te kunnen maken.

Dit alles resulteert in een eerlijk, smakelijk en mals stukje rundvlees. En dat proef je!

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Keurslagerij G. Budding

Dorpsstraat 58
6871AM Renkum
0317312477
0317310266

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten